Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють українсько-норвезьку компанію Carpoint To-U

Українсько-норвезька компанія Carpoint To-U запрошує на офіційне відкриття, що відбудеться 14 жовтня о 16.00 год (для ЗМІ – о 15.00 год) на вул. Липинського, 36.

Carpoint To-U – це компанія, що надає найширший вибір нових європейських електромобілів та електробайків в Україні, сприяє розвитку інфраструктури та електротранспорту в Україні.

Програма відкриття передбачає:

Презентацію трендів розвитку електротранспорту та інфраструктури в Україні та Європі.

Так, Альберт Лам, засновник та СЕО компанії Detroit Electric, розповість про майбутнє електротранспорту, плани розвитку Detroit Electric та потенціал міжнародної співпраці.

Пітер Кемарк, засновник норвезької компанії Carpoint та співзасновник Carpoint To-U, представить актуальні тренди розвитку електротранспорту та інфраструктури у Європі та Норвегії, а також розповість про свої очікування щодо розвитку співпраці з Україною.

Назар Шимоне-Давида, співзасновник Тесла Клуб Україна та Carpoint To-U, розповість про досягнення партнерської програми «Зелена Країна», в рамках якої встановлено вже понад 70 зарядних пристроїв для електромобілів в Україні.

Андрій Сітарчук, співзасновник Carpoint To-U розкаже про потенціал розвитку ринку інновацій в Україні, нові підходи в бізнесі, важливість його екологічної та етичної складової.

Єлена Артеменко, співзасновниця Carpoint To-U та Тесла Клуб Україна представить концепцію та ідею Салону нового формату «Вільний Простір Майбутнього Carpoint To-U».

2. Презентацію мобільного додатку «To-U».

Додаток створено для максимальної зручності використання зарядних станцій. Відтепер водії електротранспорту зможуть скористатися інтерактивними картами та навігацією, прослідкувати доступність електрозарядки, зарезервувати її на визначений час.

3. Презентацію та тест-драйви електромобілів.

У салоні будуть представлені такі моделі: перша в Україні Tesla Model X 90D, Detroit Electric SP:01, Kia Soul EV, Renault Zoe, Volkswagen E-golf, BMW i3, Smart electric drive, електромотоцикли Zero та електровелосипеди Ecoride.

Завершить відкриття виступ гурту Kemi.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ