Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відновлять дитячий майданчик на вул. Ярославенка, 22-а

Дитячий майданчик на вул. Ярославенка, 22-а, який хотіли забудувати, цього року нарешті облаштують новими гірками та гойдалками. Про це сьогодні, 18 березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівсько міської ради.
Конфлікт полягав у тому, що 2004 року ухвалою Львівської міської ради територію біля майданчику було надано приватній особі. У вересні 2005 року після того, як власниця земельної ділянки отримала дозвіл на виконання будівельних робіт, розпочалося фактичне освоєння майданчику. У 1983 році площа майданчика становила 680 м кв., а  вже у 2005 році - 200 м кв.
Щоб не втратити майданчик взагалі, мешканці району звернулись до адміністративного суду з вимогою скасування державний акт на право приватної власності на землю. Тому міська рада відмінила ухвалу 2004 року, а Львівський апеляційний адміністративний суд скасував рішення про право приватної власності на землю.
 Нагадаємо, що цього року з міського бюджету на встановлення дитячо-спортивних майданчиків виділено 3 млн. 650 тис. грн, планується встановити 70 дитячо-спортивних майданчиків. Додатково в місті встановлять ще три великі спортивні майданчики. Спортивні дитячі майданчики будуть обладнані спеціальним безпечним покриттям. А на дитячих майданчиках, які були встановлені у зимовий період минулого року, зараз проводять додаткові роботи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ