Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відремонтували напівпідвальну котельню на вул. Марка Вовчка, 3

Капітальний ремонт провели у напівпідвальній котельні на вул. Марка Вовчка. 3. Вона обслуговує даний будинок та сусідній – на вул. Городоцькій, 74. Зараз тривають роботи з реконструкції підвальної котельні на вул. Руській, 20 - міняють застаріле обладнання встановлюють нові економні котли, на роботи передбачено 463 тис. грн. Цьогоріч також планується ліквідація підвальної котельні на вул. Алмазній – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«З початку опалювального сезону за 2 місяці газу спожито на 2 500 м куб менше, що склало 17%, а електроенергії на 50% менше у порівнянні з минулим роком. При цьому вивільнилось 4 оператори котельні за рахунок автоматизації управління роботою котлів. Значно покращилась якість теплопостачання мешканців», – зауважив директор ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Мирон Терех.
Напівпідвальна котельня була обладнана двома котлами 1962 року випуску. У 2008 році за кошти міського бюджету старі котли замінили на 3 нові, встановили нове насосне обладнання з енергоощадливими двигунами. Змонтували нову сучасну установку для хімічної очистки води. Провели ремонтно-будівельні роботи у приміщенні котельні та гідроізоляційні роботи з захисту димової труби, змонтували газоходи від котлів до димової труби, замінили теплові мережі. Також встановили лічильники для обліку тепла в обох будинках та в котельні. На виконання цих робіт ЛКП «Залізничнетеплоенерго» освоїло 530 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ