Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відремонтують аварійну стіну на вул. В. Великого – Олексій Різник

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради члени виконкому підтримали рішення виділення коштів для невідкладних аварійно-відновлюваних робіт з виведення аварійного стану стіни на вул. Володимира Великого, 44. Ситуація вже в такому стані, що загрожує безпеці мешканців та пішоходів, розповідає депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Різник.

«Це питання життя і безпеки львів’ян. На вул. Володимира Великого, 44 є серйозна проблема, яку із незрозумілих для мене причин, тривалий час ігнорувала виконавча влада. Одна із стін багатоповерхівки за згаданою адресою може впасти у будь-який момент.

Мешканці зверталися з цього приводу на «Гарячу лінію міста Львова» та інформували, що будинок перебуває в аварійному стані, а заяви в ЖКХ не давали ніякого результату. Дивує й те, що за словами мешканців, у будинку вже мали почати ремонт, але чомусь передумали. Відповідно, спільними зусиллями із мешканцями, ми сьогодні таки підняли це питання «гучніше»», - коментує Олексій Різник. 

За словами депутата схожі ситуації потрібно вирішувати негайно, а не очікувати додатково поштовху, щоб мати можливість уникнути трагедії. 

«Владі міста хочеться нагадати про страшну трагедію, яка трапилася в серпні минулого року у Дрогобичі, коли внаслідок обвалу стіни в одному з під’їздів багатоквартирного житлового будинку загинуло восьмеро людей, серед яких і двоє дітей».

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ