Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначать 100-річчя часопису «Народне здоров’я» Українського лікарського товариства

Завтра, 27 січня, у Львові відбудуться урочистості, присвячені 100-річному ювілею часопису «Народне здоров’я» Українського Лікарського Товариства у Львові та ЛНМУ ім. Данила Галицького. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Святкування пройде у приміщенні актового залутеоретичного корпусу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (вул. Шімзерів, 3а). Початок о 14.00 год.

Як повідомили організатори урочистостей, під час святкування відбудеться презентація фільму «Історія і сьогодення», створеного у рамках реалізації проекту «Поринь в захоплюючу історію медицини Галичини» та здійсненого за підтримки Львівської міської ради.

До участі запрошуються члени редакційної колегії «Народного здоров’я» попередніх років, активні дописувачі газети, працівники засобів масової інформації, представники Львівської обласної державної адміністрації, обласної ради, Львівської міської ради, депутати місцевих рад, члени ректорату, професорсько-викладацького складу та студенти ЛНМУ ім. Данила Галицького, керівники управлінь та закладів охорони здоров'я, всі зацікавлені члени УЛТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ