Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначать Міжнародний День снігу

З нагоди святкування Міжнародного дня снігу діти сироти, напівсироти та діти позбавлені батьківської опіки матимуть можливість 20 січня безкоштовно відвідати ковзанку, отримати солодкі подарунки, покататись на санях, а також долучитись до захопливих зимових видів спорту, повідомила прес-служба «Самопомочі».

Кожного року більше ніж 40 країн світу відзначають Міжнародний день снігу (WorldSnowDay). Цей день тисячі людей проводять за грою у сніжки, ліпленням снігової баби, катанням на ковзанах, лижах тощо.

У Львові об’єднання «Самопоміч» 20 січня проводитиме акцію для дітей сиріт, напівсиріт, позбавлених батьківської опіки, дітей з інтернатів. Діти матимуть можливість безкоштовно відвідати найбільшу ковзанку міста та скуштувати солодощів. Родзинкою заходу буде презентація Львівським спортивно-туристичним клубом «Аквілон» собак породи «Сибірський Хаскі», які власне й будуть катати дітей на санях та на нартах.

«Самопоміч», насамперед, проводячи такі акції, має на меті принести трішки позитивних моментів тим дітям, які цього найбільше потребують. Ми хочемо, щоб вони відчули, що не є байдужими для суспільства. Намагаємось відкрити кольорову смугу у їхньому чорно-білому житті» - каже організатор події від об’єднання «Самопоміч» Володимир Теслюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ