Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові вночі пограбували чоловіка

Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
1/2
Сьогодні, 3 травня, уночі у Львові на просп. Чорновола стався розбійний напад на чоловіка. Як з'ясували патрульні, до події причетні двоє львів'ян, один з них, 33-річний чоловік,який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції Львова.

На лінію 102 звернувся чоловік та повідомив, що на проспекті Чорновола двоє невідомих пограбували його та погрожували ножем. Патрульні прибули на місце події та побачили заявника, який розказав, що нападники заволоділи грошовими коштами в сумі 110 гривень та побігли у невідомому напрямку.

Інспектори разом із постраждалим обстежили прилеглі вулиці та помітили двох осіб, яких упізнав заявник та підтвердив, що саме вони напали на нього. Чоловіків зупинили та перевірили в базі даних. Один з них, 33-річний мешканець Львова, вже притягувався за крадіжки.

Ножа чи інших заборонених предметів в чоловіків не було. Підозрюваних доставили до Шевченківського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи. Справу розглядають слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ