Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові водій під час перевірки вкусив патрульного

1/3
Як повдомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області,вчора вдень патрулюючи проспектом Чорновола екіпаж помітив автомобіль BMW 320, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 4.1 «Рух прямо» і здійснив розворот на перехресті з вулицею Хімічною.

Автомобіль зупинили і водій одразу визнавши своє порушення передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки. Під час введення електронної постанови з’ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані.

Командир взводу почав перевіряти через чергову частину чи не закінчився термін позбавлення прав. Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав втікати. В процесі затримання чоловік скрутив в трубочку водійське посвідчення і засунув його до рота та намагався проковтнути. Чоловік почав давитися і задихатися. Інспектори спробували дістати посвідчення з роту, однак водій вкусив патрульного за палець.

Порушник повідомив, що ковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку. Тоді патрульні запідозрили, що чоловік їх обманув. Інспектори звернулися до чоловіка аби той добровільно віддав посвідчення. Громадянин дістав зіжмакану картку з-під футболки.

Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності, а саме - різнились категорії , а також на звороті не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицевій - є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні.

Чоловіка після оформлення усіх адміністративних матеріалів доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ