Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові вперше за десять років виставлять на аукціон ділянки під особняки

На сесію Львівської міської ради, яка відбудеться завтра, 25 березня, будуть винесені на затвердження 11 земельних ділянок, що заплановані під час продажу на одному з наступних земельних аукціонів. Про це сьогодні, 24 березня повідомив під час прес-конференції начальник міського управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.

 

За словами Бокала, серед цих ділянок є три розміром в середньому 6 соток, призначені для будівництва приватних будинків. Це дві ділянки на вулиці Холодноярській та одна на Яворницького. Їх вартість продажу – близько трьохсот тисяч гривень.

 

«Зараз ми повертаємося до ситуації, яка була в 90-тих. Тоді існував попит на невеликі ділянки. Згодом вартість землі почала зростати, тому доцільніше було продавати великими шматками», – додав чиновник.

 

Нагадаємо, черговий земельний аукціон відбудеться у Львові 20 квітня. До продажу пропонується 13 ділянок вартістю від кількох сотень тисяч до десятків мільйонів гривень. Всього пропонується ділянок на суму 112 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ