Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вручили офіцерські погони сімнадцятьом поліцейським

Не дайте нікому приводу запідозрити вас у тому, що ви недостойні носити офіцерські погони та форму поліцейського. Про це сьогодні, 25 лютого, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Поліція Львівської області

Зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський сьогодні, 25 лютого, вручаючи офіцерські погони сімнадцятьом поліцейським, котрим були присвоєні первинні  спеціальні звання.

Правоохоронці отримали спеціальні звання – лейтенант поліції, старший лейтенант поліції, капітан поліції, майор поліції та полковник поліції.

«Мені, як керівнику, приємно сьогодні вручати вам погони, але ще приємніше мені буде у подальшому відзначати вас за досягнення у службі. Рішення служити в поліції ви прийняли свідомо - тому служіть віддано і чесно, а я бажаю вам міцного здоров’я, взаєморозуміння, поваги та вірних товаришів по службі. І головне – не дайте нікому приводу запідозрити вас у тому, що ви недостойні носити офіцерські погони та форму поліцейського», - звернувся до правоохоронців Василь Віконський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ