Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанували пам'ять Ігоря Білозора

24 березня уЛьвові відзначили 57-му річницю від дня народження Ігоря Білозора. Заходи відбулися біля його могили на Личаківському цвинтарі, зібралися його рідні, друзі та знайомі. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Спочатку відбулося покладання квітів до могили українського композитора і виконавця, народного артиста України. Від обласної ради в церемонії взяв участь заступник начальника управління з питань соціально-культурної діяльності Львівської обласної ради Андрій Холявка.

Потім священики з Радехова відслужили панахиду.

Одинадцятий рік поспіль до могили Ігоря Білозіра приїжджають також його земляки з Радехова, тому що вони пам'ятають цю велику і талановиту людину.

«Життя людини не закінчується її смертю. Людина живе у своїх справах, - такі слова звучали біля могили Ігоря Білозіра. - Він буде жити вічно, тому що навіть ті люди, які його особисто не знали і не знатимуть, але будуть знати його пісні. З його пісень ми можемо повчитися, як любити - як любити матір, як любити Україну, як любити один одного».

Земляки Ігоря Білозора пом'янули його поетичним словом, згадали Ігоря Білозорайого піснями, його музикою, якою він жив, якою він марив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ