Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові встановлять рекорд з 15 тис. шоколадних доміно

На IV Святі шоколаду буде встановлено рекорд - з 15 тис. шоколадних доміно розміром 50 на 25 мм. буде складено гігантську картину. Вже запрошено представників книги рекордів України для офіційної фіксації події, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відвідувачі зможуть спостерігати за процесом протягом усіх днів свята, побачити ефект доміно і, звичайно, потім поласувати шоколадними частинками рекорду.

Під час міського свята працюватиме Музей шоколаду, де можна буде дізнатися про секрети у виробництві шоколаду та почути історію його виникнення. В музеї шоколаду на гостей чекають цікава екскурсія та, звичайно ж, дуже смачні шоколадні частування.

Як повідомляють організатори, окрім всесвітньовідомого українського кондитера Валентина Штефаньо, своєю майстерністю поділиться на святі найвідоміший шоколатьє Росії – Єдуард Лєбедев.

Є. Лєбедев – один з найкращих учнів геніального шеф-кухаря Дідьє Ренара, є керівником Академії шоколаду. Маестро запросить усіх в запаморочливу подорож у світ шоколаду та подарує можливість спробувати солодкі скарби, переповнені надзвичайним смаком та ароматом.

Нагадаємо, міське свято шоколаду буде проходити з 11 до 14 лютого у палаці Мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ