Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові вступить Національна заслужена капела бандуристів України ім. Георгія Майбороди

У Львові відбудеться концерт у виконанні Національної заслуженої капели бандуристів України ім. Георгія Майбороди та народного артиста Анатолія Паламаренка в рамках всеукраїнського туру «Духовні скарби Полтавщини». Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської філармонії.
Протягом 2008 року вперше проходить Всеукраїнський тур Національної заслуженої капели бандуристів України імені Георгія Майбороди та народного артиста Анатолія Паламаренка з концертною програмою «Духовні скарби Полтавщини». Тур, що проходить 15-ма обласними центрами, зініційований Полтавським земляцтвом міста Києва. До його організації також долучилися земляцтва усіх інших областей України, в яких пройдуть концерти.
Назва концертної програми вибрана не випадково. У репертуарі капели бандуристів— близько 100 творів полтавських композиторів. З них— понад 30 обробок народних пісень Георгія Майбороди і 18 оригінальних творів Олександра Білаша, музичні шедеври Миколи Лисенка, Платона Майбороди, Володимира Верменича, пісні на слова Марусі Чурай, Бориса Олійника, Дмитра Луценка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ