Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові вважають, що лад в Україні могли б навести Ющенко, Бандера і Сталін

Донецьк та Львів мають різні погляди на культурно-політичну ситуацію в Україні, однак є одностайними в поглядах щодо економічної ситуації в Україні. Це було доведено за результатами соціологічного дослідження «Донецьк – Львів: соціокультурні ідентичності та практики». Про це під час прес-конференції заявили його організатори Денис Денисов та Ігор Марков.
 
За результатами дослідження, у Донецьку і Львові вважають, що ситуація в країні загалом змінюється в гіршу сторону. Донецьк, на відміну від Львова, вважає, що проблема поділу України на східну і західну є надто гострою.
Більшість донеччан асоціюють себе із Донецькою областю, натомість львів’яни перш за все вважають себе громадянами України.
За словами Ігоря Маркова, в Україні не існує загальнонаціональних лідерів, існують лише регіональні «улюбленці».
Електорат Партії регіонів є стабільним лише через відсутність альтернативи, оскільки жодна із представлених політичних партій, крім Партії регіонів, не лобіює інтереси східних та південних областей України.
У Донецьку вважають, що лад в Україні могли б навести Путін, Сталін, Янукович та Лукашенко. У Львові вважають, що це — Ющенко, Бандера і Сталін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ