Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові видадуть довідник студентських самоврядувань

У Львові видадуть довідник студентських самоврядувань «Студентські самоврядування ВНЗ Львова». Метою цього видання є ознайомлення громадськості та зацікавленої аудиторії про наявність та діяльністю органів студентського самоврядування у вищих навчальних закладах Львова, -- повідомляє Комітет підтримки студентського самоврядування.
Довідник буде безкоштовно розповсюджуватись серед інших студсамоврядувань, громадських організацій, журналістів, грантодавців, представників державної й місцевої влади, та усіх зацікавлених.
Довідник готує Комітет підтримки студентського самоврядування спільно із органами студсамоврядування ВНЗ Львова.
Студентське самоврядування в Україні загалом та на Львівщині робить свої перші кроки. За результатами досліджень Комітету підтримки студентського самоврядування, переважна більшість студентів не знають, що взагалі у їхньому ВНЗ створені органи студсамоврядування. «В інформуванні про себе та свої заходи органи студсамоврядування мають труднощі, - зазначає голова Комітету підтримки студентського самоврядування Тетяна Яцків. – Інколи доводиться проводити «пошуки» через адміністрації представників органів студентського самоврядування, щоб запросити їх на певні заходи чи дізнатись про їхню діяльність. Сподіваємось, що довідник допоможе співпраці студсамоврядувань між собою, залученню їхніх представників до громадських заходів міста, участі у вирішенні проблем студентів».
Книга вийде українською мовою в паперовому та електронному варіантах, вихід планується у лютому 2009 року
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ