Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Волинь

У Львові виділили 400 тис. грн на придбання квартири для зв'язкової Р. Шухевича

У Львові виділять кошти для придбання квартири зв'язковій командира УПА Романа Шухевича Ользі Ільків. Про це йдеться у розпорядженні міського голови львова Андрія Садового, передає Гал-інфо.
Ольга Ільків.

Управління фінансів департаменту фінансової політики Львівської міської ради має провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 400 тис грн.

Департамент житлового господарства та інфраструктури має перерахувати кошти на придбання житла для Ільків О. Ф. (зв’язкова Романа Шухевича) та забезпечити цільове використання коштів.

Нагадаємо, що депутати Львівської обласної ради ініціювали придлбання житла для Ольги Ільків ще з 2016 року. 13 вересня 2016 року Львівська обласна рада передбачила співфінансування у сумі 400 тис грн на придбання житла для звязкової Романа Шухевича, як субвенція із загального фонду обласного бюджету міському бюджету Львова. Натомість ще 400 тис грн мали виділити з бюджету Львова.

Довідка.

Ольга Фаустинівна Ільків (псевдо «Роксоляна», «О. Звіробій») народилася 21 червня 1920 року у Стрию. Була зв'язковою Романа Шухевича. Політв'язень, 14 років провела в радянських тюрмах. Указом Президента України від 17 січня 2008 р. № 32 Ольга Ільків нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ-го ступеня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ