Протягом 2010 року ВП «Цех кондитерських виробів» ПАТ "Концерн Хлібпром" виготовив 2,19 тисячі тонн кондитерської продукції в широкому асортименті на суму понад 30 млн. грн, в тому числі 414 тонн тортів та тисячу тонн пряників. Порівняно із результатами попереднього року, виробничий підрозділ збільшив виробництво на 22%, повідомили у прес-службі концерну «Хлібпром».
До п’ятірки лідерів з продажів серед тортів увійшли - «Бджілка», «Біла акація», «Верховина», «Вишневий аромат» та «Вітальний». Найбільшу популярність з-поміж елітних тортів завоювали «Грецький», «Жар-птиця» і «Райська вишня».
У 2010 році асортиментну лінійку підприємства поповнили торти - «Новорічний», «Грецький новорічний», «Амаретто», «Фруктовий рай», «Сузір’я» та «Слоїстий з яблуками». Оновились рецептури тортів «Спартак» та «Сирник».
Деякі торти змінили своє оздоблення – відтепер замість крему і крихт їх прикрашає кондитерська глазур. Також кондитери підприємства освоїли новий спосіб оздоблення тортів на замовлення – розміщення на поверхні кондитерського виробу фотографій з цукрової мастики.
Кондитерська продукція ВП «Цех кондитерських виробів» реалізовується під торговою маркою «Хлібна хата».
Довідка:
ПАТ «Концерн Хлібпром» є одним з найбільших виробників хліба в Україні з часткою ринку 8%. Основна діяльність - виробництво та продаж хліба, заморожених і кондитерських виробів через роздрібні мережі і власні магазини. ТМ компанії «Хлібна хата» та «Наминайко».