Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові викрили ще одного наркодилера

У Львові правоохоронці вилучили наркотичних засобів на 120 тисяч гривень за цінами "чорного ринку". Наркотичні засоби зловмисник, 26-річний львів’янин, зберігав у своєму помешканні, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Львівській області 24 листопада, під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника, виявили та вилучили сім пакетів із психотропною речовиною "амфетамін" вагою близько трьохсот грамів, п’ять пакетів та один паперовий згорток із наркотичним засобом "канабіс" вагою близько 25 грамів, пакет із психотропною речовиною MDMA у кількості трьох марок, а також предмет, схожий на пістолет, електронні ваги, поліетиленові пакети для фасування наркозасобів, пристрій для викурювання марихуани та грошові кошти в сумі вісімсот гривень та десять доларів США.

Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить більше 120 тисяч гривень.

Наразі призначено ряд експертиз, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ