Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові виставили на аукціон чотири земельні ділянки

Львівська міська рада виставила на продаж на аукціоні чотири земляних ділянки загальною площею 1,73 га, який відбудеться 11 грудня. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Ігор Гуменчук.
На продаж виставлена ділянка на вулиці Торфяній, біля будинку № 17, площею 0,26 га за стартовою ціною 2,747 мільйона гривень, мінімальна ціна продажу не встановлена; ділянка на проспекті Чорновила, 45-Б площею 0,203 га за стартовою ціною 1,28 мільйона гривень, при цьому мінімальна ціна продажу становить 4,06 мільйона гривень; ділянка на вулиці Величковського, площею 0,4275 га за стартовою ціною 0,562 мільйона гривень, мінімальна ціна продажу становить 3,973 мільйона гривень; а також ділянка на вулиці Демнянській площею 0,839 га за стартовою ціною 3,47 мільйона гривень, мінімальна ціна продажу - 13,882 мільйона гривень.
За словами Ігоря Гуменчука, всі ці ділянки виставляли на попередні аукціони продажу земельних ділянок у місті Львові, але їх досі ніхто не придбав.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ