Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові виявили близько сотні порушень із встановлення та утримання конструкцій зовнішньої реклами

З 24 листопада до 15 грудня цього року працівники КП “Адміністративно-технічного управління” обстежили 1086 об’єктів зовнішньої реклами щодо дотримання вимог Закону України “Про рекламу”, “Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові”,  “Правил благоустрою і утримання території м. Львова” та Закону України “Про мови в Україні”. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на директора КП “Адміністративно-технічне управління” Василя Скрипічайка.
 “При цьому виявлено 97 випадків порушень: 7 – це самовільне встановлення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, 4 – утримання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в незадовільному стані, 85 – відсутність маркування спеціальних конструкцій зовнішньої реклами та одне порушення Закону України “Про мови в Україні”, – зауважив Василь Скрипічайко.
 Як наслідок, 9 конструкцій зовнішньої реклами, які були незаконно встановлені,  примусово демонтовано силами управління. Водночас було складено 4 протоколи про адмінправопорушення на посадових осіб-розповсюджувачів зовнішньої реклами, підготовано і скеровано 97 приписів з вимогою усунення порушень, скеровано Головному Львівському обласному управлінню у справах захисту прав споживачів 93 подання управління економіки про порушення Закону України “Про рекламу” для накладення на порушників штрафів. А ще підготовано наказ управління економіки про демонтаж самовільно встановлених рекламних засобів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ