Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові визначать найкращого кухаря

Сьогодні – останній день прийому заявок на участь в першому міському конкурсі кухарів «Львівська Пательня». В рамках конкурсу буде вперше визначено найкращого кухаря Львова. Захід організовано Львівською міською радою та Гільдією Рестораторів Львова.
Щоб взяти участь необхідно сьогодні до кінця дня надіслати фотографію приготованих других м’ясних страв на адресу пл. Ринок, 1, управління економіки Львівської міської ради, з поміткою «Львівська Пательня» - про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Як стало відомо від організаторів, вже близько 40 кухарів зголосились та подали усі необхідні фото та рецептуру. Серед представлених страв згідно правил конкурсу є вироби із баранини, телятини, свинини, дичини та птиці.
Нагадаємо, що це перший етап. Його оцінювання відбуватиметься за такою схемою: рецептура по технологічній карті – максимум 50 балів, зовнішній вигляд страви по фото – максимум 50 балів.
Натомість в фіналі приймуть участь 6 кухарів, страви яких на першому етапі набрали максимальну кількість балів. В фіналі конкурсанти виступають парами – по двоє, кожний на своєму робочому місці, необхідно приготувати конкурсну страву з-під ножа в присутності журі. На приготування дається до 60 хвилин. За цей час конкурсант готує дві порції страви.
До складу журі увійшли шеф-кухар «Прем’єр Палац 5» Алан Ренью, член Гільдії шеф-кухарів Росії, голова Представництва «Раціональ» в Україні Дан Марценюк, шеф-кухар ресторану «Нобу» (Київ) Юрій Приємський, головний редактор журналу «Ресторатор» Олена Тарасова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ