Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові визначили об’єкти, де розмістять соціальну рекламу до Євро-2012

Виконком Львівської міської ради затвердив «Про розміщення соціальної реклами у зв’язку з підготовкою м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012». Відповідне рішення ухвалене сьогодні, 11 березня.

У рішенні, зокрема, йдеться, що відповідно до угоди з приймаючим містом фінального турніру чемпіонату Європи 2010/2012 з футболу, п. 6.2 маркетингових рекомендацій щодо проведення ЧЄ, приймаюче місто Львів має надати (безкоштовно) рекламні місця і можливість розміщення банерів, прапорів та інших елементів оформлення у ключових місцях в приймаючому місті та навколо нього. А саме на «протокольному маршруті», який охоплює всі відповідні вулиці і райони, що використовуються під час Євро, в аеропорту, залізничному вокзалі. А також прикрасити символікою турніру ключові місця і територію центру міста – будівлю міськради, головні площі, пішохідні зони, визначні пам’ятки, замки або помітні об’єкти.

Згідно із чинним законодавством та рішеннями виконкому ЛМР, інформацію потрібно розмістити на конструкціях, які не належать жодному з операторів. Визначено перелік будівель, на торцях яких можливо розмістити необхідні конструкції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ