Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові вже чекають на представлення нового начальника УСБУ

Призначеного Президентом України Віктором Ющенком нового начальника УСБУ у Львівській області Анатолія Матіоса наразі ще немає в місті. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив керівник прес-служби Львівського УСБУ Володимир Кривошея.
За його словами, представлення Матіоса відбудеться найближчим часом. Як зауважив Кривошея, новопризначений начальник УСБУ є уродженцем Чернівецької області, серед посад, які раніше займав Матіос, була посада в Генпрокуратурі.
Натомість, колишній начальник Управління СБУ у Львівській області Сергій Ратієв, який був переведений на аналогічну посаду у Луганську область, за словами керівника прес-служби, вже приступив до виконання своїх обов’язків.
Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Ющенко підписав указ про призначення Анатолія Матіоса начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області.
Раніше старший радник юстиції Анатолій Матіос очолював відділ прокуратури міста Києва, був також заступником керівника Головної служби адміністративно-правової політики Секретаріату Президента України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ