Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові вже десятий рік поспіль проходитиме фестиваль «Велика коляда»

У Львові вже десятий рік поспіль прозодитиме фестиваль «Велика коляда» - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Цьогорічний фестиваль триватиме у Львові з 7 січня до 1 лютого. Участь у фестивалі можуть взяти різні хори, незалежно від конфесійної приналежності. Для участі у фестивалі необхідно подати заявку на участь у фестивалі до 1 грудня в оргкомітет, подати програму концерту колективу та подати інформацію про колектив, творчі доробки та диригента і кількість учасників, фотографію колективів у цифровому форматі. Минулого року у фестивалі взяли участь близько 60 хорових колективів.
 Цьогорічна «Велика коляда» буде розділена на кілька етапів: 7-11 січня – дитячі, юнацькі та молодіжні колективи, 12-17 січня – оркестри, вокально-інструментальні колективи, 19-25 січня – автентичні та фольклорні колективи, сільські хори, 26 січня – 1 лютого – церковні, аматорські та професійні хори.
Також протягом трьох тижнів щонеділі в храмі Пресвятої Євхаристії будуть проходити заключні концерти колективів. Раніше такий підсумковий концерт відбувався наприкінці коляди, де виступали зведено усі хори. Тепер такі підсумкові виступи будуть проводитись щонеділі, оскільки кожного тижня виступають різнопланові за своєю специфікою творчі колективи: дитячі хори, дорослі хори.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ