Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові вже ліквідовують гральні автомати у приміщеннях

У Львові триває ліквідація об’єктів грального бізнесу. На разі міська  влада взялася до ліквідації гральних автоматів у приміщеннях. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Сихівська районна адміністрація уже почала ліквідовувати незаконно встановлені гральні автомати в приміщеннях. Зокрема демонтовано три ігрові автомати в приміщенні магазину „Арка” на вул. Антонича, 6. Ще один автомат ліквідовано в кафе-барі „Камелія” на пр. Червоної Калини, 71, по два – у приміщенні магазину „Мигдаль” (вул. Бондарська), кафе-бару „Оріон” (вул. Енергетична, 4) та кафе-бару на ринку „Шувар” (пр. Червоної Калини, 36). А в приміщенні кафе-бару  „П’яте колесо”  автомат підготовлено до демонтажу.
Личаківська районна адміністрація припинила діяльність шести гральних автоматів: двох у приміщенні кафе на вул. Металістів, 9 та ще двох у павільйоні на вул. Б. Хмельницького, 230. Ще по одному гральному автоматові демонтували на вул. Пасічній, 28 та вул. Тарнавського, 109. Ліквідовано також два  кіоски на вул. Кривоноса, 5 і вул. Медової Печери, 65.
У Шевченківському районі минулого тижня здійснено примусовий демонтаж одного кіоску на вул. Окуневського, 3. Водночас у Франківському районі демонтовано 36 несанкціонованих об’єктів: 19 торговельних пунктів та 17 гральних автоматів.  
 Нагадаємо, що принциповою позицією міського голови Львова Андрія Садового є викорінення незаконного бізнесу з використанням гральних автоматів з меж міста.  
 Натомість підприємці через суд намагалися визнати незаконними дії посадових осіб місцевого самоврядування і скасувати ухвалу Львівської міської ради №31 від 22.06.2006 року “Про впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у м. Львові” та інші документи виконавчого комітету, районних адміністрацій, відповідно до яких було демонтовано гральні автомати. Господарський суд Львівської області відхилив позов підприємців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ