Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові з 1 січня 2007 року планується змінити ставки єдиного податку

Львівська міська рада з 1 січня 2007 року планує запровадити нові ставки єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва – фізичних осіб без створення юридичної особи. Про це йшлося на громадських  слуханнях проектів ухвал “Про затвердження розмірів єдиного податку для суб'єктів малого підприємництва – фізичних осіб без створення юридичної особи” та “Про встановлення фіксованого податку”.

За словами начальника управління економіки Львівської міської ради Ігоря Цвілинюка, попередня ухвала №1155, згідно з якою ставка єдиного податку набула чинності, датується 12 липням 2001 року. „З цього часу відбулося багато змін, зокрема була збільшена заробітна плата, тому було прийнято рішення про зміни до ухвали затвердженої в 2001 році”, - сказав  Ігор Цвілинюк.
На думку президента Громадського клубу інтелектуальної творчої ініціативи „Династія” Михайла Плєскова, підняття ставок єдиного податку - це реальність часу, але потрібно надавати пільги тим суб’єктам малого підприємництва, які покращують життя мешканцям міста. А також якщо Львів планується розвивати,  як туристичне місто, то чому види діяльності, які пов’язані з туризмом, обліковуються за найвищою ставкою єдиного податку.  Про це він зазначив під час громадських слухань.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ