Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з початку року комунальники встановили 482 кришок люків

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, з початку року працівники підприємства встановили 482 нових кришок люків на каналізаційних та водопровідних колодязях.

«В процесі експлуатації люки виходять з ладу, зокрема від навантажень автотранспорту руйнуються накривки та обойми колодязів. Тому доводиться їх замінювати. Це наша постійна робота. На проїжджих частинах вулиць ставимо чавунні люки, на зелених смугах, тротуарах – гумові та бетонні. Так, цього року вже становили 482 нових люків» - зазначають у ЛМКП «Львівводоканал».

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» звертається до всіх львів’ян з проханням у разі виявлення факту пошкодження або крадіжки водопровідного чи каналізаційного люка, повідомляти у диспетчерську за номером: 15-51 або 276-20-50. У випадку відсутності люка у дощоприймачі необхідно звертатися у райадміністрацію.

Нагадаємо, на водопровідних та каналізаційних мережах міста встановлено понад 30 тисяч колодязів.

Також, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», підприємство має 2802 колодязі теплових камер. Усі колодязі накриті кришками.

«Ми регулярно проводимо обхід теплових камер і перевіряємо їх щодо наявності кришок Станом на сьогодні усі наші камери накриті», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ