Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові з робочим візитом перебуває Міністр: зранку розпочне інспекцію

Міністр охорони здоров’я сьогодні огляне роботу львівських лікарень. Про це сьогодні, 6 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото Олена Ляхович

Сьогодні у Львові з робочим візитом перебуває Міністр охорони здоров’я. Як повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, вже зранку розпочнеться інспекція лікарень, також буде селекторна нарада, де обговорюватимуть ситуацію в місті і показники захворюваності. Опісля буде брифінг за результатами візиту.

«Це вже не перший візит Міністра до Львова і важливо, що він є саме сьогодні. Адже щоп’ятниці Кабінет Міністрів приймає рішення щодо визначення, в яких зонах перебувають міста. Тому важливо показати, як все є у Львові, щоб Міністр все побачив на власні очі. Побачив як працюють лікарі, бо часто ціною власного життя вони рятують ситуацію.

Відповідно до останньої статистики, декілька міст перебувають в «червоній» зоні епідемічної небезпеки. Львів перебуває в «помаранчевій». Також на міській комісії ми адаптували рішення уряду, і ті заклади, які не несуть загрози, продовжують працювати — це спортивні клуби, готелі, хостели, фітнес-клуби.

Зараз важливо, щоб працювали ті заходи, які можуть обмежувати кількість соціальних контактів. Натомість ті заклади, де важливою є економічна діяльність і працює велика кількість людей, необхідно, щоб вони функціонували з дотриманням усіх карантинних норм. Тому всі рішення уряду ми розглядаємо і обговорюємо на міській комісії і лише після того впроваджуємо їх в дію", — відзначив Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ