Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові за адресою Шафарика, 10а виявилось два будинки: в одному живуть люди, а інший - прагнуть легалізувати

У Львові виявилось два будинки з адресою Шафарика, 10а. В одному з них, 9-поверховому живуть львів’яни, а інший, 5-поверховий, стоїть пусткою, бо недобудований. При цьому недобудова має таку ж саму юридичну адресу. Про це стало відомо сьогодні, 13 листопада, на громадських слуханнях щодо проекту містобудівного обґрунтування реконструкції будівлі на вул. Шафарика 10а під житловий будинок на 19 квартир

 

Більше того, під час громадських слухань проекту містобудівного обґрунтування стало зрозуміло, що воно недоречне. Адже реконструювати мали 2-поверхову недобудову, яка колись стояла біля тої ж таки 9-поверхівки, але тепер перетворилась у 5-поверхову недобудову. Тобто, фактично реконструкції провели без того ж таки обґрунтування.

 

Також постало багато запитань, адже така реконструкція будівлі обернулась для мешканців 9-поверхівки втратою прибудинкової доріжки та арки, через яку можна було вийти інший бік вулиці.

 

Присутні на громадському слухані мешканці 9-поверхового будинку, розповіли, що надбудова виконувалась халатно. Зокрема, через те, що на новобудові нема снігозбирачів, стався обвал на припаркований поряд автомобіль.  На щастя, обійшлось без жертв.

 

Вирішено створити комісію, коли її зберуть стане відомо протягом наступного тижня.

 

Замовником будівництва за юридичною адресою вул. Шафарика 10а  є ТзОВ «УЛОКС ЛТД».

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ