Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові за кошти ЛКП відремонтували 2290 покрівель

За кошти ЛКП цього року у місті провели ремонт 2290 покрівель будинків. Загалом на ремонтні роботи витратили майже 4 млн 260 тис. грн. Ще 34 дахи відремонтували за кошти районних адміністрацій на загальну суму понад 1 млн 650 тис. грн, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Галицькому районі комунальні підприємства провели ремонт 709 дахів, витративши на роботи понад 875 тис. грн. Ще 5 дахів відремонтували за кошти районної адміністрації, на загальну суму 282 тис. грн. 

Вартість робіт у Франківському районі складає 756 тис. грн, тут за кошти ЛКП відремонтували 452 дахи. Дах на ще одному будинку ремонтували з бюджету району, ремонт тут коштував 48 тис. грн.

Комунальні підприємства Залізничного району цього року відремонтували 333 покрівлі на суму 832 тис. грн. Ще 393 тис. грн. виділила районна адміністрація, за ці кошти провели ремонт 4 дахів.

У Шевченківському районі ЛКП відремонтували 319 дахів, витративши на роботи 541 тис. грн. За кошти райадміністрації тут виконали ремонтні роботи на 11 покрівлях, їх вартість складає 339 тис. грн.

Ще 254 дахи цього року відремонтували комунальні підприємства Личаківського району, вартістю понад 587 тис. грн. Окрім того, районна адміністрація виділила 468 тис. грн на ремонт 11 покрівель.

Вартість ремонту дахів, виконаних за кошти ЛКП у Сихівському районі, складає 664 тис. грн. Тут комунальні підприємства провели роботи на 223 покрівлях. Ще два дахи відремонтовано за кошти райадміністрації, вартість складає 120 тис грн..

«Станом на сьогодні, за інформацією районних адміністрацій, є більше 350 покрівель, які потребують капітального ремонту. І це лишедахи з шатровою покрівлею: під бляхою, шифером, або черепицею. Вартість цих ремонтних робіт має скласти не менше 44 млн грн. Також понад 130 будинків з м’якою покрівлею потребують ремонту на суму більше 10 млн грн.

Ми розуміємо, що можливості бюджету не дозволяють провести всі потрібні ремонтиза один рік. Тішить те, що на найближчій сесії ми повинні затвердити програму співфінансування, де будуть залучатися мешканці Львова та ОСББ. Таким чином можна буде надіятись на те, що ремонт покрівель можна буде проводити швидше. Думаю, депутати затвердять цю програму, де буде чітко вказано, яке співфінансування мають здійснювати мешканці і що пріоритети будуть ставитись власне на ті будинки, де мешканці теж вкладають частину своїх коштів», - розповів Юрій Голець, начальник управління житлового господарства ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ