Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові за ніч трьох людей впіймали на наркотиках

Один курив в центрі міста, в другого в сумці виявили 19 пакетів, а третій заховав порошок у грошах. підозрюваних у правопорушеннях, пов'язаних з наркотиками виявили львівські патрульні вночі проти четверга, 10 серпня, повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, 10 серпня, близько 4 години ранку, на вулиці Театральній патрульні помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Особа намагалася не потрапити в поле зору інспекторів, а коли ті підійшли – почала нервувати.

Патрульні попросили показати все, що чоловік мав при собі. З задньої кишені штанів громадянин витягнув купюру номіналом дві гривні, згорнуту в конверт. Всередині перебувала порошкоподібна речовина. Чоловік сказав, що ця речовина – це «Субітекс».

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Експерт вилучив порошок та направив на експертизу. 25-річного чоловіка, який раніше вже був судимим за грабіж доставили до Галицького відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи.

На вулиці Сербській інспектори відчули характерний запах, а згодом виявили особу, яка почала щось ховати, щойно побачила патрульних. Під час спілкування з громадянином правоохоронці побачили пристрій, за допомогою якого чоловік вживав наркотичні речовини. На місце події викликали слідчих. 29-річного чоловіка доставили до відділу поліції.

На вулиці Науковій, в приміщенні одного з нічних закладів патрульні виявили підозрілого чоловіка з сумкою в руках. Особу попросили відкрити сумку. Чоловік занервував, а коли відкрив сумку, патрульні побачили паперові згортки та поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження. На місце події викликали слідчих, які вилучили 19 паперових пакетів з невідомою речовиною всередині та великий поліетиленовий пакет з сухою речовиною можливо наркотичного походження. Справою займаються слідчі Франківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ