Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові закликали не вбивати дітей

Сьогодні Львівська обласна громадська організація товариство «Рух за життя» та Інститут родини і подружнього життя Українського Католицького Університету закликали громадськість Львова задуматися над проблемою абортів. Акцію приурочили до міжнародного Дня захисту дітей, щоб закцентувати увагу над питанням вибору життя дитини, яка вже живе та розвивається.
«За останніх п’ять років в Україні було зроблено понад 30 тис абортів, а це дуже багато. Метою нашої акції є показати цінність кожного людського життя та заохотити до активних дій на захист тих, хто не може захистити себе сам», - сказала член громадської організації «Рух за життя» Марта.
В рамках акції на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку провели молебень за невинно вбитих дітей. Також театр неповносправних дітей продемонстрував перехожим тематичні пантоніми на теми захисту дітей. Завершилася акція концертом гурту «Подорож по вертикалі». Протягом всієї акції волонтери роздавали листівки з інформацією про те, як розвивається дитина від першого дня та про шкідливість аборту.
«Добре, що є такі свідомі молоді люди, проте не всі можуть зараз однозначно виступити проти абортів. Часто молоді люди просто не усвідомлюють хибності свого вчинку», - сказала львів’янка Ольга.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ