Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові запрошують на конкурс дизайнерських ялинок

З 8 грудня 2012 р. до 10 січня 2013 р. у Львові проходитиме Перша виставка дизайнерських ялинок. Про це йшлося сьогодні під час прес-конференції.

До участі у виставці запрошують митців та творчі об’єднання, які до 7 грудня нададуть на розгляд суддівської колегії свої роботи. Як повідомила одна з членів колегії, художник Катерина Кароль, ялинки слід виготовляти з будь-яких альтернативних матеріалів, її висота має становити від 120 до 180 см. Переможці отримають грошові винагороди від ТВК «Південний», а відвідувачі виставки шляхом голосування визначать переможця номінації «глядацькі симпатії».

Водночас 27 грудня відбудеться благодійний аукціон із продажу дизайнерських ялинок. Кошти, отримані за його результатами, передадуть на потреби НРЦ «Джерело».

Як розповіла представник «Джерела» Наталія Сіреджук, серед таких потреб, зокрема, методична програма для альтернативного спілкування діткам з неповносправністю – Board Maker. Вартість ліцензованого продукту, з її слів, приблизно 400 євро. Крім цього, центр «Джерело» сьогодні збирає кошти на оплату комунальних видатків у межах акції «Подаруй особливій дитині тепло».

Побачити унікальні дизайнерські ялинки можна буде на території ТВК «Південний» у торговому центрі «Володимир». Вже відомо, що на конкурс виставлять ялинку з цукерок і ялинку з повітряних кульок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ