Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові запустили сценарій зриву президентських виборів, - депутат Львівської міської ради

«Погрози щодо відключення Львова від електропостачання за три дні до виборів – це свідома спроба зірвати вибори у Львові. Хтось дав таку команду і процес запустили. Нам відомо, що подібні акції заплановано також в Тернополі та Івано-Франківську», - заявив депутат Львівської міської ради, лідер львівської «Пори» Артем Хмиз.

 

«Громаду міста Львова хочуть зробити заручниками виборчих провокацій. Адже гроші, які наші комунальні підприємства заборгували «Обленерго» не проплачуються з вини Держказначейства. Уявіть собі, як будуть проходити вибори в неділю, якщо три дні перед тим в місті не їздитиме транспорт, не буде води, а по вечорах місто не освітлюватиметься. Це чиясь брудна і небезпечна гра. Якщо до цього дійде, «Пора» готова до радикальних дій щодо «Обленерго».

 

Раніше представники «Львівводоканалу», «Львівелектротрансу» та «Львівсвітла» повідомили, що отримали попередження від «Львівобленерго» про відімкнення з завтрашнього дня електропостачання цих підприємств через заборгованості. При цьому, заборгованості виникли через непроплату держказначейством грошей по пільгах та субсидіях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ