Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові засудили пенсіонерку, яка вкрала в супермаркеті крем для лиця

Залізничний райсуд Львова виніс вирок щодо місцевої пенсіонерки, яка викрала з супермаркету «Метро» крем для лиця марки «Loreal Paris Revitalift Лазер *3» вартістю 344 гривні 92 копійки.

За скоєне їй призначити покарання з у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Із даного судового рішення від 05.11.2021 року відомо, що крадіжку було вчинено 24.09.2021 року у приміщення ТзОВ «Метро Кеш енд Кері України» за адресою: вул. Городоцькій, 300 у м. Львові.

У вироку зазначено, що обвинувачена, перебуваючи у даному приміщенні, «маючи умисел на таємне викрадення чужого майна, з метою власного збагачення, за рахунок злочинної діяльності, скориставшись відсутністю стороннього нагляду, шляхом вільного доступу взяла з полиці крем для лиця марки «Loreal Paris Revitalift Лазер *3» ємністю 50 мл. вартістю 344 гривні 92 копійки (без ПДВ». У подальшому - «в приміщенні торгового залу заховала у свою жіночу сумочку чорного кольору, та не оплативши вартості вказаного товару, пронесла за межі торгового центру».

З рішення суду також відомо, що обвинувачена свою винуватість у скоєному визнала беззаперечно, не оспорювала встановлені досудовим розслідуванням обставини, просила суд розглянути кримінальне провадження щодо неї стосовно вчинення кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, у спрощеному порядку.

У результаті, враховуючи як пом`якшуючу обставину щире каяття обвинуваченої, суд ухвалив визнати її винною у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст.185 КК України, та призначити їй покарання за ч. 1 ст. 185 КК України у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 (сімнадцять тисяч) гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ