Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали підозрюваного в нападі на пункти лотереї

На Львівщині затримали чоловіка, якого підозрюють у вчиненні чотирьох розбійних нападів та у незаконному поводженні зі зброєю, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області затримали зловмисника 6 вересня близько 18.00 у Сихівському районі Львова.

«Це 24-річний мешканець одного зі сіл Буського району, у Львові він винаймав квартиру. Менше ніж за два місяці чоловік скоїв щонайменше чотири розбійні напади на приміщення Української національної лотереї. Погрожуючи зброєю, він вимагав у працівників гроші, після чого швидко втікав.  Загалом зловмисник заволодів коштами у сумі більше сорока тисяч гривень, які витрачав на власні потреби», - розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Розбійник «працював» у різних районах Львова, в основному у період від 20.00 до 21.00. Під час санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні, яке винаймав затриманий, працівники міліції виявили та вилучили предмет, схожий на 9-мм пістолет, який відправлений на експертизу.

«Очевидно, що саме цією зброєю чоловік погрожував своїм жертвам. За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито окреме кримінальне провадження», - зазначив Микола Гладюк.

За фактами нападів на приміщення Української національної лотереї відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі працівники міліції перевіряють причетність зловмисника до інших кримінальних правопорушень. Найближчим часом суд обере для нього міру запобіжного заходу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ