Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові затримали п'яного неповнолітнього таксиста

Львівські патрульні затримали неповнолітнього хлопця, який таксував напідпитку. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Учора, 19 січня, близько 23 години на перехресті вулиці Мечнікова та вулиці Костя Левицького патрульні помітили автомобіль ВАЗ 21093, водій якого проїхав на червоний сигнал світлофору. Інспектори зупинили автомобіль, за кермом сидів молодий чоловік, який, як з‘ясувалося згодом, пасажир таксі. Справжній водій попросив пасажира сісти за кермо, оскільки він начебто забув посвідчення водія удома.

Втім, справжня причина такого вчинку була іншою: водієм виявився 17-річний хлопець, який хотів відчути себе в ролі водія таксі, як і його батько. Він без дозволу взяв у нього машину. Сам юнак був з явними ознаками стану алкогольного сп’яніння, які пасажир не помітив. Юнак випив алкоголю та поїхав до центру Львова, де підібрав пасажира, щоб заробити грошей.

На місце події викликали батька. Хлопець пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 0,93 проміле, що в декілька раз перевищує норму. На нього склали протоколи за керування транспортним засобом напідпитку, за відсутність документів та проїзд перехрестя на червоний сигнал світлофору. Батько пообіцяв, що проведе виховну роботу з сином.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ