Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали рецидивіста, що напав на офіс

У Львові правоохоронці затримали рецидивіста, причетного до розбійного нападу. Як встановили працівники Личаківського відділу поліції, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

До поліцейських 23 лютого за допомогою звернулась 21-річна львів’янка, працівниця офісу, розташованого в одному з будинків по вулиці Зеленій. Дівчина повідомила, що близько 16.45 в офіс увійшов чоловік та, погрожуючи їй ножем, заволодів ноутбуком та двома мобільними телефонами.

Як встановили працівники карного розшуку Личаківського відділу поліції, до скоєння злочину причетний 29-річний мешканець Житомирської області, раніше судимий за розбій. З літку минулого року, після відбування покарання, він проживав у Львові.

Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. 

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ