Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали серійних грабіжників аптек

Львівські міліціонери, вчора, 17 листопада, у Львові на вулиці Володимира Великого затримали групу серійних грабіжників аптек. Була застосована вогнепальна зброя. Була застосована вогнепальна зброя. Про це сьогодні. 18 листопада, повідомив на прес-конференції начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

«Двоє затриманих підозрюються у тому, що цього місяця вони скоїли 4 розбійних напади на аптеки у Залізничному і Франківському районах Львова у вечірній час. Особи 1976 і 1991 років народження.

Маючи пристрій, схожий на пістолет, в масках і рукавицях, вони вривалися до аптек, скоювали розбійні напади, забирали кошти.

Дізнавшись, що грабіжники розмовляють російською мовою, ми не виключали версії, що це мешканці південних регіонів. Однак один з них виявився львів’янином, інший – киянином», – повідомив Сергій Зюбаненко.

17 листопада ці особи були затримані на гарячому.

За словами головного міліціонера Львова, грабіжників переслідували, була застосована вогнепальна зброя. Задіяли всі підрозділи, дислоковані в районі операції, а також - службові собаки. Вилучено речові докази.

«Нині перевіряємо цих осіб на причетність до скоєння аналогічних злочинів», – сказав Сергій Зюбаненко..

Він зазначив, що перший злочин із таким почерком стався 4 листопада на вул. Кульпарківській, коли з каси аптеки грабіжники забрали 16 тис. грн, погрожуючи праціникам предметом, схожим на пістолет.

Згодом на вул. Патона в такий же спосіб зловмисники поцупили з аптеки 770 грн.

11 листопада на вул. Старицького грабіжники намагалися скоїти подібний злочин, проте не встигли поцупити гроші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ