Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові затримали трьох нетверезих водіїв, які намагалися втекти від ДАІ

17 березня у місті Львові інспектори дорожньо-патрульної служби Державної автомобільної інспекції виявили та затримали трьох водіїв автомобілів, які керували у стані алкогольного сп’яніння, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Так, 17 березня о 4.00 під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на вулиці Городоцька (біля АЗС «ОККО») інспектори ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ-21103», яким керував житель Львова.

Під час перевірки документів в інспекторів ДАІ виникла підозра про те, що водій автомобіля перебуває у стані алкогольного сп’яніння, про що свідчили різкий запах алкоголю та нечітка вимова водія.

Під час слідування на медосвідчення вищевказаний водій лаявся, на зауваження не реагував, чинив фізичну непокору і навіть намагався втекти.

Автомобіль було поставлено на арештмайданчик, а затриманого водія після медосвідчення, яке підтвердило стан сп’яніння, доставлено у Залізничний райвідділ міліції.

Схожий випадок стався 17 березня о 00.30. Зокрема, під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС ДАІ у Львові на вулиці Личаківська за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ЗАЗ» під керуванням місцевого жителя, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Він, так само як і водій «ВАЗу», під час слідування на медосвідчення виражався нецензурною лайкою в сторону працівників міліції, на зауваження не реагував, чинив фізичну непокору і також намагався втекти від інспекторів ДАІ. Однак і цього порушника після медосвідчення було доставлено у райвідділ міліції.

Ще одне затримання нетверезого водія відбулось 17 березня о 22.30. Під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС ДАІ на перехресті вулиці Під Дубом – проспекту Чорновола затримали автомобіль «Форд Фієста», яким керував 32-річний житель міста Макіївка Донецької області.

Розмова та запах алкоголю «видали» стан водія. Його, як і двох інших водіїв, було доставлено на медичне освідчення. Дорогою на експертизу водій також лаявся, на зауваження не реагував, намагався втекти.

Автомобіль поставлено на арештмайданчик, затриманого після медосвідчення доставлено у Шевченківський райвідділ міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ