Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові затримали водія, під колесами якого загинула пенсіонерка

У Львові інспектори ДАІ за «гарячими слідами» розшукали водія, який смертельно травмував пенсіонерку та залишив місце ДТП, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Трагедія трапилась учора, 17 січня, близько шостої години вечора. До правоохоронців зателефонували очевидці автопригоди. Люди розповіли: щойно водій на «ВАЗі» збив стареньку жінку, що переходила дорогу, та втік. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці аварії. 

До перехрестя вулиць Вітовського та Болгарської у Львові, туди, де трапилась трагедія, терміново виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили: внаслідок ДТП загинула 81-річна львів’янка.

Працівники міліції почали опитували очевидців події та з’ясували чимало деталей, які суттєво допомогли у пошуку втікача. Люди запам’ятали перші цифри номерного знаку, а також колір та марку авто, під колесами якого загинула пенсіонерка.

Тож працівники Державтоінспекції оперативно встановили, що до цієї дорожньо-транспортної пригоди може бути причетний 55-річний львів’янин, водій автомобіля «Жигулі». Згодом це припущення підтвердилось.

Скоївши ДТП, чоловік, наче нічого й не трапилось, поїхав на… роботу.Однак, втекти від відповідальності не вдалося. Вже за годину його розшукали інспектори ДАІ.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ