Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові затримали злочинців, що незаконно відбирали квартири, а їх власників тримали в неволі

Правоохоронці звільнили чотирьох громадян, жителів Львова, яких з червня 2006 року по цей час незаконно позбавили волі та тривалий час насильно утримували у будинку, що знаходиться у центрі міста, – повідомили „Гал-іnfо” в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Працівниками УБОЗ УМВС України у Львівській області встановлено, що до злочинної групи входило п’ятеро чоловік, із них один раніше судимий до трьох років позбавлення волі. Всі вони заарештовані.
Злочинці протягом червня-листопада 2006 року, за попередньою змовою, увійшли в довіру до заручників та шахрайським способом заволоділи їхніми квартирами, що знаходяться на вулицях Симоненка, Сахарова, Лазаренка та на проспекті Свободи, чим завдали потерпілим збитків в особливо великих розмірах.
28 листопада 2006 року зібрані УБОЗ УМВС матеріали дослідчої перевірки направлені у відділ розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами слідчого управління УМВС України у Львівській області для прийняття рішення.
Проводиться комплекс оперативно-розшукових і технічних заходів з метою закріплення доказової бази та встановлення причетності фігурантів до інших нерозкритих злочинів даної категорії на території регіону.
Розслідування кримінальної справи проводить відділ розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами слідчого управління УМВС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ