Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові затримали злочинця, що вбив охоронця автостоянки

У Львові затримали чоловіка, який жорстоко вбив охоронця автостоянки. Як розповів перший заступник керівника Львівського міського управління міліції Роман Рибіцький, оперативникам знадобилося всього кілька годин, аби розшукати душогуба, повідомили у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Повідомлення про цей злочин надійшло приблизно о другій ночі.

«Львів’янин приїхав на автостоянку, аби залишити там свою машину. Побачив, що ворота відчинені навстіж, а охоронця ніде немає. Зайшов до сторожового приміщення та вжахнувся – у калюжі крові лежав невідомий чоловік», - розповідає майор міліції Роман Рибіцький.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Експерти нарахували на тілі загиблого близько двадцяти ножових поранень. Хто так жорстоко розквитався із чоловіком, – вдалось з’ясувати вже над ранок.

«Неподалік від місця злочину, у закинутому будинку, було затримано підозрюваного у цьому вбивстві, - 24-літнього львів’янина. Вилучено ряд речових доказів, зокрема, два мобільні телефони, які він забрав у загиблого», - зауважив Роман Рибіцький.

Затриманий уже зізнався у скоєному. Каже, вбив охоронця, бо той начебто образив його.

Як вдалось з’ясувати правоохоронцям, зловмисник лише нещодавно повернувся до Львова. Тут познайомився із 50-річним охоронцем автостоянки. Того вечора вони чаркували разом у сторожовому приміщенні. Випивши зайвого, чоловіки стали сваритися.

«Після цього затриманий вихопив ніж та жорстоко вбив охоронця. Удари наносив у шию та груди», - повідомив перший заступник керівника Львівського міського управління міліції Роман Рибіцький.

Затриманий уже й раніше мав проблеми із законом. Зараз міліціонери перевіряють його на причетність до інших злочинів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ