Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові затримано лікаря, який виписував своїм пацієнтам рецепти на придбання наркотику

У Львові затримано лікаря, який виписував своїм пацієнтам рецепти на придбання наркотику. За таку послугу медик брав 20 гривень. Про це «Гал-info» повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області. Правоохоронці кажуть, препарат, який виписував лікар – аналог трамадолу.
Про таку діяльність лікаря міліціонерам повідомив один з його постійних клієнтів. Працівники міліції провели контрольну закупівлю у кабінеті хірурга. За попередньою інформацією, ескулап торгував забороненими рецептами не менше півроку.
Наразі не відомо, скільки саме довідок на придбання наркотику лікар встиг продати. Проти хірурга порушили кримінальну справу за статтею 319 ККУ.
Зазначимо, що це не перший такий випадок на Львівщині. Оперативники вже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності лікарів та фармацевтів, які торгували рецептами. За незаконну видачу рецепту на придбання наркотичних чи психотропних речовин кримінальне законодавство передбачає штраф або ж обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ