Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові завершився чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності завершився чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків, що проходив 2-3 липня на навчально-спортивному комплексі університету. Участь у чемпіонаті взяло 27 команд (понад 300 учасників), які представляли головні облуправління МНС, Києва, Севастополя, АР Крим. Про це повідомила прес-служба Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Збірні команди були представлені трьома віковими групами. Боротьба розпочалася з подолання 100-метрової смуги з перешкодами. Першими на старт вийшли юнаки молодшої вікової групи. Перемогу здобув представник команди м. Києва Авраменко Андрій, його результат – 17,02 сек. У середній віковій групі переможцем став представник збірної з Київської області Сидоренко Павло з результатом – 17,02 сек., а у старшій віковій групі золоту медаль здобув Мироненко Віталій (Харківська область), його результат – 16,51 сек. У загальнокомандному заліку перше місце в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами виборола команда з м. Києва. В підйомі штурмовою драбиною серед спортсменів молодшої вікової групи перемогу здобув представник збірної команди м. Києва Андрій Авраменко із результатом – 6,94 сек., у середній – Олександр Кушнір (7,80 сек.) із Київської області, а в старшій віковій групі перше місце виборов Дмитро Пляс із результатом 11,0 сек. (Крим). Переможцями в загальнокомандному заліку у підйомі штурмовою драбиною стали спортсмени з Черкаської області.

Цікаво і напружено проходили змагання з пожежної естафети 4x100 метрів. Перемогли спортсмени збірної команди Харківської області з результатом – 59,71 сек., срібними призерами стала збірна м. Києва з результатом - 59,95, а бронзовими – команда з Луганської області з результатом – 59,97. Заключним етапом стало бойове розгортання. Кінцеві командні результати завжди залежали саме від цього виду змагань. Переможцем стала збірна Луганської області з результатом – 31,63 сек., друге місце посіли спортсмени Харківської області з результатом – 32,03, а третє – команда Дніпропетровської області. За підсумками змагань із чотирьох видів командні місця розподілилися так: загальнокомандне перше місце – в збірної м. Києва, друге – у збірної Луганської області, третє місце – в команди Харківської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ