Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «NIKA CUP 2012»

У львівському палаці спорту «Галичина» з ініціативи спортивного клубу «НІКА» й за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «NIKA CUP 2012», повідомила Оксана Вацеба, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА.

У турнірі змагалося близько 200 гімнасток у всіх вікових категоріях та різного рівня майстерності – від початківця до майстра спорту. Наймолодшим учасницям було по 6 років!

Українську художню гімнастику представляли спортивні клуби Волинської, Закарпатської, Дніпропетровської, Донецької, Львівської, Рівненської, Сумської, Черкаської областей, міст Києва, Сімферополя, а також зарубіжні делегації з Боснії та Герцеговини; Ізраїлю; Польщі; Російської Федерації; Хорватії.

Успішне проведення такого масштабного міжнародного турніру дає підстави сподіватися, що такі змагання будуть мати на Львівщині свою подальшу спортивну традицію!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ