Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збільшується кількість хворих на грип, однак загрози епідемії наразі немає

За минулий тиждень у Львові зареєстровано 3 тисячі 832 випадки захворювання на грип та ГРЗ. З них 490 випадків – у дітей до 2-ох років, 662 випадки – у дітей віком від 3 до 6 років та 560 випадків захворювання у дітей 7-14 років. Про це «Гал-info» повідомила завідувач епідеміологічного відділу міської санепідемстанції Вікторія Нижник.
Слід зазначити, що минулого тижня середній показник захворюваності на грип та ГРЗ у Львові становив 50,7 %, при епідемпорозі – 84,5%.
Як зазначив сьогодні під час брифінгу начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, незважаючи на ріст захворюваності серед дітей, на сьогодні немає загрози карантину у навчальних закладах. «Зараз немає потреби оголошувати карантин у школах, оскільки показники захворюваності не досягають епідемпоргу. Однак потепління, яке прогнозується найближчим часом, може змінити ситуацію у місті із захворюваністю на грип. Як тільки показники захворюваності досягнуть епідемпорогу, ми оголосимо карантин», - зазначив Володимир Зуб.
Для порівняння, за тиждень з 19 по 25 січня у Львові було зафіксовано 3 тисячі 637 випадків захворювання на грип і ГРЗ. Зі всієї кількості хворих дітей до 2-ох років було зареєстровано 488, 3-6 років – 555 та 7-14 років – 486.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ