Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збільшується кількість людей, які хочуть позбутися алкоголізму

Щоб позбутися алкогольної залежності, до спільноти Анонімних Алкоголіків у Львові приєдналося ще 2 групи осіб. Група «Вежа» та група «12» збиратимуться на заняття щотижня у понеділок та вівторок у приміщеннях, які погодилися надавати церковні громади.
Для групи «Вежа» приміщення надали при монастирі Студитів уставу УГКЦ, що на вул. Винниченка, 22. Група «12» проводитиме заняття у приміщенні церкви святої Трійці , що на вул. Антоновича, 100.
«Збільшення кількості груп у львівській Спільноті Анонімних Алкоголіків пов’язане з приходом все більше нових осіб, які потерпають від алкоголізму. За даними Національної ради з питань здоров’я, в Україні щороку через алкоголізм помирає понад 40 тисяч людей. У спільноті Анонімних Алкоголіків люди отримують допомогу та консультації спеціалістів», - повідомив консультант з питань узалежнення Тарас Кушнір.
Таким чином у Львові працює 9 груп Анонімних Алкоголіків та одна група Анонімних Наркоманів. Порівняно з містами інших країн, це набагато менше. До порівняння, у Варшаві працює більше 200 груп Анонімних Алкоголіків та близько 50 Анонімних Наркоманів. Повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ