Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збудують новий театр для того, щоб реставрувати театр ім. М. Заньковецької?

Через два тижні заступник голови Львівської облдержадмініцстрації Володимир Крайовський та радник Ігор Держко мають прозвітувати губернатору Львіщині Миколі Кметю з приводу місця будівництва театру у Львові, в якому впродовж реставрації працюватиме трупа Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької, а також стосовно місця відселення мешканців будинку театру. Про це сьогодні, 5 листопада, під час наради з інтелігенцією повідомив голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть.
Губернатор зазначив, що першим кроком до початку реставрації-реконструкції театру ім. Марії Заньковецької є відселення мешканців та театральної трупи.
Для будівництва нового театру розглядається площа, де зараз знаходиться ринок Вернісаж та площа за Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької. Тільки після того, як будуть вирішені дані питання, губернатор сам планує звернутися до Президента України з приводу виділення обіцяних 360 млн. грн. на реставрацію та реконструкцію театру.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ