Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові здійснив аварійну посадку «Боїнг 737-400»

13 липня 2006 року о 18.30 год. на оперативно-диспетчерську службу ГУ МНС України в Львівській області поступило повідомлення про те, що літак авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України»  «Боїнг 737-400», рейс PS-409, маршрут – «Сімферополь – Франкфурт», в результаті відмови одного з двигунів заходить на аварійну посадку на запасний аеродром «Міжнародного аеропорту Львів» - повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

Для вивчення ситуації та у разі необхідності проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт на місці події працювала мобільна оперативна група ГУ МНСУ на чолі з заступником начальника ГУ полковником вн. служби Глобенком В.А., а також для реагування біля аеропорту було зосереджено необхідні сили ГУ МНС України в Львівській області згідно з планом дій. 
О 18.43 год. повітряне судно приземлилось, ніхто не постраждав. Загалом на борту літака перебувало 60 осіб, з них 6 чоловік екіпажу. О 21.00 пасажири літака продовжили рейс до пункту призначення іншим літаком авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України».
Причини події розслідуються спеціальною комісією у встановленому порядку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ